Srpen 2009

Dům z Epizod Hannah Montana

14. srpna 2009 v 17:03 | Mileyzz |  HANNAH MONTANA
free image host free image host free image host free image host

Zde se natačela Hannah Montana samořejmě že dům znate jen z venku protože interiové scény se natáčeli ve studijích!

Filmografie

14. srpna 2009 v 10:12 | Mileyzz |  MILEY CYRUS
2003 - Velká Ryba [informace] - Ruthie
2006 - Hannah Montana [informace] - Hannah Montana/Miley Stewart
2007 - High School Musical 2 [informace] - Dívka u bazénu (song All for One)
2007 - Hannah Montana: Živě z Londýna [informace] - Hannah Montana/Miley Stewart
2008 - Hannah Montana: One In a Milion [informace] - Hannah Montana/Miley Stewart
2008 - Bolt: Pes pro každý případ [informace] - Dabovala Penny
2009 - Hannah Montana: Ve Filmu [informace] - Hannah Montana/Miley Stewart

ZDROJ: OSOBNOSTI.CZ

CD's

14. srpna 2009 v 10:08 | Mileyzz |  MILEY CYRUS

The Time Of Our Lines








Breakout


01. Breakout
02. 7 Things
03. The Driveway
04. Gilrs Just Wanna Have Fun
05. Full Circle
06. Fly On The Wall
07. Bottom Of The Ocean
08. Wake Up America
09. These Four Walls
10. Simple Song
11. Goodbye
12. See You Again (remix)

Teen Choice Awards 09

13. srpna 2009 v 9:15 | Mileyzz |  Gallery
Miley byla nominovana na několik kategorii v Teen Choice Awards 09 které take proměnila ve výhru. Fotky se začli objevovat hned po skončení pořadu tady muzete vidět fotky s koberce a vystoupení a nasledovně Miley s cenou

Koberec

free image hostfree image hostfree image hostfree image host

Vystoupení

free image hostfree image hostfree image hostfree image host

Cena

free image host free image host free image host free image host

Určitě ste viděli více fotek ale já ted nemám cas tak dělam jen ten výřez omlouvám se!

Media

13. srpna 2009 v 9:08 | Mileyzz |  Media
Scany za poslední týden byli urodné ...:)


Popstar a Tiger beat






I Honestly Love You (No, Not You)

13. srpna 2009 v 9:04 | Mileyzz |  Download

Objevili se fotky s epizody s názvem I Honestly Love You (No, Not You) která je i na stahnuti na SendSpace nebo MegaUpload ...
mileyfans.net

Miley Cyrus & Max Azria

13. srpna 2009 v 9:01 | Mileyzz |  Gallery

Všichni už znáte tuto kolekci všude se o ní take mluví lidé ji uz dokonce i draží na amerických stránkach eBuy. Tento shoot byl nafocen díky nové spolupráci modního návrháře a Miley Cyrus na novou kolekci. Byl k němu natočen i spot s reklamou kde zazněla nová písnička Party in the U.S.A.

Reklama:

Ankety Blogu

13. srpna 2009 v 8:54 | Mileyzz |  Site

Hot Or Not?


Blog je zpět!

12. srpna 2009 v 19:30 | Mileyzz
Tááák dost bylo přihlížení jak blog upadal přitol měl našlápnuto k hvězdné karieře tak jsem japsala Mileyzz jestli bych nemohla věst dál já blog.... Jmenuju se Verča je mi 18let (fakt nekecám xD) a miluju Hannu Montanu je to normalní?? Ne ze??

Jinak dneska udělam design asi a mozna si pohraju s rubrikami :)

paa